zaterdag 13 december 2014

Back in Florida

Hoi,we zijn weer terug in Florida!. Vanochtend afscheid genomen van onze vrienden en van ons geliefde eiland waar we al enkele jaren met veel plezier onze tijd doorbrengen. Maar aan alles komt een eind en dus ook aan de afgelopen drie weken. Wat hebben we het weer mooi en goed gehad.  De donderdag hebben we goed besteed door nog een keer naar de Zeerover te gaan. Dat hadden we met Dick en Afra afgesproken, het was weer heerlijk…daarna nog heel relaxed een biertje gedaan bij Arubaville en het laaste afzakkertje genomen bij Hans (PamPam). Daar hebben we ook nog gezellig met Benzan gezeten….in de achterbar en later in de nacht nog een poos op de veranda….gingen pas zo rond de klok van 02.30 slapen….was vanochtend dus wel vroeg!






Vanochtend was het afscheid nemen van de Gerard/Cynthia en Thalisa …zij hebben nog mooi 14 dagen te gaan in Huize Boegoeroei….wij daarentegen hadden het erop zitten en moesten de auto weer inleveren. Alles natuurlijk weer prima in orde!!..daarna door naar de airport. Benzan bracht ons weg…..afscheid genomen en hem bedankt voor de gastvrijheid en gezelligheid!!  Wat hebben we het goed en leuk gehad de afgelopen drie weken!!  Nadat hij was weggereden kwamen Dick en Afra nog voorbij om ons gedag te zeggen. Erg leuk!...doet goed!!...



Daarna zijn we richting incheckbalie gegaan en we hadden al gelezen dat ons vliegtuig drie kwartier later zou vertrekken…ff wat minder als je al redelijk op tijd bent. Maar goed we hebben ons wel vermaakt en hebben alle plichtplegingen gedaan en ondergaan.






Mooi dat je op Aruba  preclearance hebt…je gaat daar eigenlijk al door de gehele molen…voordeel is dat je op Miami gewoon de bagage kunt halen…alles is op Aruba dan al geregeld. Ook hebben we dit jaar voor het eerst bij een zuil alle paspoortperikelen doorlopen…mooi systeem en nog gelukt ook!..zelf een foto maken en vingerafdrukken laten nemen…wat vragen beantwoorden en klaar!. Ze hoefden gelukkig onze bagage niet meer aan een nadere inspectie te onderwerpen.

Vlucht duurde bijna drie uren en dat verliep allemaal prima…ik kon aan boord nog een koud biertje krijgen…en heb omdat we met Surinam Airways vlogen natuurlijk een Parbo gehad. Prima te drinken.

In Miami verliep het verder prima…bagage oppikken naar de carrental en bij Alamo de zaak weer geregeld. In de garage voor een Nissan Roque gekozen. Mooie wagen!!...Nu na een uurtje rijden (veel drukte)…in Plantation aangekomen. Sheraton Suites is een mooi hotel en het ziet er allemaal prima verzorgd uit. Nu de planning voor straks gemaakt…we gaan even wat eten bij Smokey Bones en daarna zullen we nog even wat boodschapjes doen bij de Walmart. Verder maar op tijd naar bed ….zijn erg vermoeid mede naar aanleiding van de voorgaande nacht….we worden ouder…!





Morgen gaan we nog maar ff bedenken wat we gaan doen…ongetwijfeld zal iets van shoppen ook wel op de agenda staan…


Tot een volgend verslag dan maar weer…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten