donderdag 11 december 2014

De laatste dag op Aruba

Hoi, we zijn vandaag aan onze laatste dag op Aruba begonnen. Wat is het snel gegaan !!..Morgenvroeg is het op tijd de auto inleveren en dan richting Airport. We vliegen zo rond 12.45 Arubaanse tijd richting Miami.

Afgelopen dagen eigenlijk hetzelfde ritueel als de voorgaande jaren, her en der nog even afscheid nemen van mensen en nog een biertje doen zo links en rechts. Leuk maar ook vermoeiend!!
We hebben nog wel wat dingen ondernomen natuurlijk. Op maandagavond zijn we wezen eten bij Casibari….erg goed en aan te raden. Mooie locatie met de verlichte rotspartij zo in het gezichtsveld. We zijn er overigens op woensdagavond ook weer wezen eten….dit omdat het zo goed was.



Dinsdagavond zijn we nog naar het Paseo Herencia geweest om daar in de Cinema de film John Wick te gaan zien. Wat een film!!...Keihard…!! als je van Aktie houd dan moet je zeer zeker deze film gaan bekijken. Voor hadden weer mazzel kregen de kaartjes voor 15 florin ( 2 for one). Een prijs waar in je Nederland niet voor naar de film zou kunnen. Aansluitend zijn we nog even naar Gusto gegaan om te kijken of Dick en Afra daar miscchien ook zaten?...dat was inderdaad het geval en we hebben lekker nog ff buiten gezeten, alles onder het genot van een biertje natuurlijk. Gelijk maar even een afspraak gemaakt om nog even bij de Zeerover te gaan eten. Dat gaan we vandaag dus maar even doen.

Op de woensdag zijn we nog richting Savaneta gegaan om onze vrienden bij Baby Beach Snack gedag te zeggen. We hebben daar verder nog even rondgereden en bij Seroe Colorado nog even over de zee uitgekeken en de regenbui afwachtend die onze richting op kwam. Ook zagen we nog een roofvogel, de Warawara en met enige moeite heb ik deze op de foto weten te krijgen. Ik hoop dat hij in het blog duidelijk te zien is.









Vandaag dus de laatste dingetjes doen…koffers weer een beetje herinrichten…langzamerhand de boel weer een beetje aanvegen opruimen etc. Zorgen dat er genoeg benzine in de auto zit als deze weer ingeleverd word. Later op de dag nog maar even eten bij de Zeerover en vanavond naar PamPam om daar bij Hans nog een biertje te doen….maar dat is een thuiswedstrijd …daar gaan we lopend heen!.

Morgen zoals gezegd naar Miami en vandaar verder door naar Plantation waar we voor de laatste dagen in het Sheraton Inn & Suites zullen verblijven. Als het mogelijk is zal ik daar nog wel ff weer een update gaan verzorgen. Hopen dat daar een Wifi verbinding voorhanden is.

Zal bij deze blog nog diverse foto’s  posten van o.a. een Maribomba ,Mangrove bij Mangel Halto..wat gevogelte…kortom nog ff wat van alles wat…o ja en natuurlijk nog ff Benzan die bezig is geweest de Kwihi te snoeien….












Latersz……. Ayo.


2 opmerkingen:

  1. Jullie vermaken je wel, nu op naar Florida.
    Hoe lekker is dat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb even helemaal bijgelezen.(zitten nu zelf in Florida) maar wat hebben jullie een geweldige tijd gehad helaas zit het er bijna weer op.
    Maar die mooie herinnering blijft.

    Goeie terug reis voor straks.

    BeantwoordenVerwijderen