woensdag 3 december 2014

In de Relaxmode…..

Hoi, de afgelopen dagen hebben we het rustig ….relatief rustig aan gedaan. Op zondagmiddag hebben we Hans even bezocht…nou ja als je van 15.00 tot 21.00 uur  even noemt?..was weer erg gezellig en we hebben bijgekletst. Het weer was bagger…op een bepaald moment viel er een buitje regen uit de lucht…en niet zo’n klein beetje regen…als het hier eenmaal loos gaat dan heb je wat…onze wandeling terug naar huis was een natte bedoening…de gehele zandweg zat onder het water….en af en toe zaten we er tot de enkels in. Thuis gekomen hebben we gelijk onze voeten maar weer gewassen.



De maandag en dinsdag verliepen ook mooi...wat rustig aan doen…auto pakken en zo links en rechts het eiland maar een beetje over. Af en toe ergens een uiensoepje en broodje pakken,  o.a bij Salt en Pepper. Dinsdag geruime tijd bij Rodgers Beach gezeten en daar kwamen Dick & Afra ook nog langs. Geruime tijd in de zon lopen bakken en ik heb nog geprobeerd wat vis te vangen..hetgeen niet gelukt is….maar toch wel ff leuk om met de voeten in het zand/ zee te staan. Levert altijd wel mooie plaatjes op. We zijn ook nog een poosje op Baby Beach geweest en hebben daar weer een heerlijk broodje Chicken bij Jolanda/Killy gegeten. Natuurlijk ook nog een Polartje erbij…





In de avond kwamen we toevallig Dick & Afra weer tegen, zij zaten bij Gusto een biertje te drinken. Dat hebben wij ook nog maar ff gedaan…we waren er wel snel weer weg….tis zo’n  toko voor jongelui en de muziek gaat na 10 in de hogere stand en wij hebben niet zo de behoefte om te gaan schreeuwen of een gehoorbeschadiging op te lopen. We hebben deze week verder nog met D & A de afspraak gemaakt elkaar nogmaals te ontmoeten.

We hadden  verder nog een lot voor de Mini Mega gekocht…hij stond op 725.000 florin. En we waren er stellig van overtuigd dat deze onze kant op zou vallen….maar helaas niemand heeft hem…aanstaande vrijdag weer een kans….ik had wel 2 nummers goed…maar dat leverde niets op.



Vandaag gaan we maar even zien wat we weer gaan ondernemen. De zon schijnt en af en toe een spatje regen…wie doet ons wat?..wel zojuist Sinterklaas gespot met een motorpiet….alleen Motorpiet is vlgs mij wat levensmoe….als je zijn achterband bekijkt….ze hebben het druk de aankomende dagen….vele scholen krijgen bezoek van de Goedheiligman.



Verder hebben we niet zo veel te melden…we hebben het naar onze zin en het gaat hier zijn gangetje…we kennen het eiland ……en elke dag zien we wel wat er op ons pad komt.
Wat wel op ons pad kwam is een hele kleine Gekko die onze slaapkamer heeft uitgekozen als  woning…af en toe zien we hem uit of achter de kast vandaan komen. Leuk om te zien….



Ik post verder nog wat foto’s van hetgeen we onderweg zoal tegenkomen, tram in Oranjestad, Kerstuitingen, uitzicht vanaf de Pelican Pier op de High Rise tot toezicht van de dames in het herentoilet bij de “Taste Of Belgium”….














Tot zover ff maar weer…..

2 opmerkingen:

  1. De laatste foto geniaal !!!
    Jullie hebben het heerlijk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou bij die laatste foto niet meer kunnen plassen :-) Geweldig. Wat een heerlijke kerstsfeer in het zonnetje,genieten.

    BeantwoordenVerwijderen