zondag 16 november 2014

Disney’s Boardwalk en Art of Animation Resort/ Premium Outlet-TGI

Hoi,

Vandaag (zaterdag 15-11) is het een prachtige en zonnige dag. We besluiten om naar Disney’s Boardwalk te gaan. We hadden er al wel eens wat over gelezen maar nog nooit waren we er zelf geweest. Het moest er dus toch maar eens van komen.  Het autoritje daar naar toe was wederom zeer snel gepiept en de TomTom loodste ons er in no time naar toe. Bij de parkeerplek moest er nog wel even een ID getoond worden en op vertoon van mijn rijbewijs mochten we verder en de auto parkeren. We vonden het erg  mooi en hebben een rondje langs het meer gelopen.  Alles is prachtig aangelegd en ziet er verzorgd uit. Vanuit het resort is Epcot aan te lopen en vele gasten zagen we dat dan ook doen. Ook gaat er nog een boot die kant op…dus de keuze is reuze!!. We hebben er nog wat kleine winkeltjes bekeken maar na een goede anderhalf uur hadden we het wel gezien.








Toen verder de TomTom de opdracht gegeven het Art of Animation Resort te zoeken. Hier hadden we ook weer wat over gelezen en wilden (mits we toegang kregen) graag even een kijkje nemen. Dit bleek ook geen probleem te zijn en wederom op vertoon van een ID konden we verder en wat rondkijken. Prachtig resort welke in de thema’s : De Kleine Zeemeermin, De Lion King en Cars is opgezet. Mooi als je jonge kinderen hebt en die gek zijn van deze Disney karakters. Wij hebben er diverse foto’s gemaakt , je krijgt er dan even een indruk van. Het was er wel heel druk met het inchecken van de nieuwe gasten…een grote hal met vele personeelsleden die iedereen zo snel als het maar kan naar de diverse onderkomens proberen toe te leiden.








We hebben daar onze ogen uitgekeken en daarna op zoek gegaan naar de Ikea. Rita wilde daar nog eens naar toe om te zien of anders is dan “onze” Ikea. Nou een verschil is er zeker....vooral de prijs want die is in  Dollars. De rest , soms wat andere meubels en apparatuur voor de keukens, is hetzelfde. Men heeft er zelfs nog “Swedish Meatballs”….die hebben we  maar niet gegeten wel hebben we beide nog twee kleffe broodjes Hotdog gegeten…en dat was dan weer de Ikea.



Na het blauw/gele gebouw de rug te hebben toegekeerd zijn we de andere Premium Outlet gaan bezoeken op de International Drive. Daar weer diverse winkels in en uit…maar voor ons zelf geen koopjes weten te scoren. Wel hebben we voor de kleinkinderen allebei een Duffy Bear Pillow bij de Disney Store op de kop getikt. Kan mooi meer in de extra koffer…we hebben verder geruime tijd doorgebracht en aan het eind van de middag maar weer richting Seven Dwarfs Lane gereden.



We hebben daar even de benen de rust gegeven en nagedacht waar en wat we zouden gaan eten, we hadden vlak bij ons “Smokey Bones” gezien. Op internet gekeken wat er zoal werd geserveerd en dat leek goed te zijn….gegrild vlees..houtvuur …klonk goed…daar dus maar naar toe….alleen toen we aankwamen was het erg druk en bleek er meer dan 20 minuten wachttijd te zijn….dat duurde toch wat te lang….op de Tommie maar TGI (Thank Gods it’s Friday) ingetoetst deze bleek 850 meter verderop te zitten. Daar dus maar heen…wachttijd 10 minuten….bleek uiteindelijk binnen de 5 minuten geregeld te zijn. Daar hebben we goed gegeten en beiden een mixed grill genomen met 2 side orders. Sirloin-Chicken en een Sirloin –Baby Rack + fries en Fresh Spinach en nog Tomaatjes met Mozzarella.  Nog een voorafje in de vorm van boneless wings met een pikante saus om te sharen. Genoeg en erg lekker. Goede bediening,  die in de gaten had dat we niet alles in een keer uitgeleverd wilden hebben.  Kortom meer dan tevreden!

Nu ff de blog afmaken en morgen maar zien wat we dan gaan doen. We hebben sowieso nog in de planning om in Apopka weer naar King’s Landing te gaan. Vorig jaar hebben we daar een mooie tocht gemaakt en dat is wel voor herhaling vatbaar….ook hebben we nog stroopwafels bij ons en drop…want daar is Daniel gek op weten we uit ervaring. Speciaal voor hem hebben we die uit Nederland meegenomen.  We moeten alleen de dag nog even plannen…

Maar goed, morgen maar weer zien wat we dan doen, tot het volgende verslag maar weer.


2 opmerkingen:

  1. Lees al een tijdje mee . Heerlijk al die Orlando verhalen. Jullie komen weer op plekken waar wij niet geweest zijn. We hebben gemeen dat we ook uit Assen komen. En dat we ook weg zijn van Florida :-) Veel plezier nog en we blijven mee lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke relaxte dag weer,en die extra koffer zal heus nog wel vol komen.
    Mooie foto's weer hoor en ik geniet heerlijk met jullie mee.

    BeantwoordenVerwijderen