dinsdag 18 november 2014

Old Town Orlando, Fleamarket, Pointe Orlando en wat shoppen.

Hoi, (vandaag maandag 17 november) de plannen even wat bij moeten stellen. We hadden in de planning om eventueel te gaan kayakken in Apopka bij King’s Landing. Echter vanochtend de site nog maar even bekeken en bleek dat we er alleen van woensdag tot zondag terecht kunnen. Dus die rit hebben we ons maar bespaard. Nu dus een alternatief bedenken. Gelukkig beschikken we over genoeg naslagwerken waaronder een  boek, internet en ook diverse couponboekjes. Keuze valt dus wel te maken.

We kwamen sowieso al wat later weg vanochtend en dat is wel lekker dat je het gewoon aan tijd hebt en niet opgejaagd word. We hadden nog wel even een klusje te doen….mijn oude vertrouwde sandalen waar ik al twee jaren op rondstiefel dachten er vandaag anders over…een van de bandjes knapte af en was niet meer reparabel. Dus noodgedwongen op jacht naar een nieuw paar. Dat vonden we bij een Walmart Supercenter…voor 16 dollar was ik weer klaar en tegelijkertijd ook elk nog maar een paar waterschoentjes meegenomen voor 7 dollar stuk!. Altijd handig voor op Aruba.

Van daaruit naar Old Town gereden en hier even rondgekeken. Veel te doen op het gebied van vermaak en uitgaan. Je kunt er ook nog naar het griezelkabinet/horrorhuis…maar dat was nog dicht ten tijde dat wij er waren. We hebben daarna aan de overkant van de straat de fleamarket bezocht …een klein overdekte markt waar je weer veel van hetzelfde tegenkomt. We waren daar dan ook weer vlot weg.









Intussen begon het weer behoorlijk om te slaan, het was al wat bewolkt maar de wolken werden alsmaar donkerder en niet veel later vielen de eerste druppels….en geloof me….het heeft bijna de gehele dag geregend en af en toe geonweerd.  80% kans op neerslag had ik later gelezen…!
We zijn verder op pad gegaan om Pointe Orlando te bekijken. Dit is een kleine shopping area waar je naast het winkelen ook nog uit kunt gaan. Er zijn diverse eetgelegenheden en ook nog een bioscoop…er was ook nog een zaak naar mij vernoemd : “OPA”.   Het regende daar en in de openlucht daar te zijn was even geen pretje…ook zijn we de lift nog ingestapt….en daar lag wat los…en dat stemde ook niet echt tot vertrouwen…gelukkig kwamen we beneden.  We hebben daar enkele zaken bekeken en er zat ook nog een Tommy Hilfiger. Daar nog wat mooie aanbiedingen…en o.a. wat polo’s kunnen scoren.!. beter dan in de Outlets.!







Van daaruit zijn we nog doorgegaan naar de Vineland Outlet om te kijken en zoeken naar de Crocs voor onze dochter Marloes.  Helaas hadden ze het ene paar wat we moesten hebben niet meer , dus daarom maar doorgereden naar de Florida Mall…daar hadden ze beide soorten. Alleen die met de tijgerprint was niet in haar maat..GRRRR.  Personeelslid heeft voor ons gebeld naar het andere filiaal (Vineland) en daar hadden ze deze wel….kortom: twee paar betaald en het ene paar weer  omgeruild bij het andere filiaal…je rijd ff heen en weer….je moet er wat voor over hebben. En ik zou het bijna vergeten…Rita heeft vandaag ook nog wat kleding weten te scoren….alleen moet ze nog op pad voor schoenen….en dat valt ook niet mee...ze moet iets met een hakje…en het moet een open schoen zijn met bandjes….Ja…dussss….



Vanavond maar weer naar de Applebees geweest en daar ons natje en droogje gehaald. Was wederom  weer prima. Deze keer maar ff met de auto….want lopen met deze regen was geen optie.
Vanavond maar even weer een planning maken voor morgen…zien wat die dag ons weer gaat brengen.


Tot dan maar weer…



3 opmerkingen:

  1. Hallo Rita en Erik. Natuurlijk heb ik jullie avonturen mee "beleefd" super om alles te lezen en wat een mooie foto's!!! Einde van de week loopt de temperatuur weer op dus komt goed!!! Bedankt voor jullie reacties op mijn blog en ik blijf jullie zeker volgen!!! En ik had jullie foto's van de farmers market ook gezien. We hadden elkaar vast wel herkent als we elkaar waren tegen gekomen!! Hahaha Nog veel plezier! Groetjes Len en Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toch nog heel veel gedaan op een regenachtige dag. Morgen maar weer het zonnetje zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou dat was toch weer een enerverende dag,nu op zoek naar schoentjes voor Rita ik weet zeker dat dat ook goed gaat komen.
    hup erik je gaat weer lekker mee shoppen.

    Nog veel plezier daar.

    BeantwoordenVerwijderen