donderdag 13 november 2014

Villas at Seven Dwarfs Lane, Kissimmee.

Hoi

Vandaag (woensdag 12-11)  was het tijd om de villa in Palm Coast gedag te zeggen. We hebben het er prima gehad en de villa was van alle gemakken voorzien. We kunnen het jullie allemaal van harte aanbevelen. Het contact met de Nederlandse eigenaren verliep perfect en ik heb hen vanmorgen nog een mail gestuurd om ze te bedanken voor de prima staat waarin we alles hebben aangetroffen. Er werd snel op geantwoord en men was blij met de positieve feedback.







We hebben de ochtend besteed aan het bij elkaar zoeken van onze spullen en weer het inruimen van onze koffers.  Ik heb nog wat laatste foto’s gemaakt en iets voor twaalf zijn we afgereisd richting Kissimmee. Het ritje zou op zijn hoogst 2 uren in beslag nemen maar we waren al mooi binnen de tijd op onze bestemming.

Ik had in de ochtend nog gekeken wanneer de laatste gasten van de Townhouse gebruik hadden gemaakt en dat bleek meer als een week terug te zijn geweest. Grote kans dat het huis op orde zou zijn (schoongemaakt) en wij dus eerder dan de geplande 16.00 uur naar binnen konden.  Dat bleek dus inderdaad het geval te zijn!.

Bij Seven Dwarfs hebben we ons gemeld bij de poort , het is een afgesloten community welke 24 uur per dag word bewaakt. Je komt er dus niet zo maar op. Mijn gegevens werden gecontroleerd, reserveringsbewijs  moest worden getoond en de auto werd geregistreerd. Daarna nog een fijn welkom en uitleg waar we alles konden vinden. Kortom een prima ontvangst.

Het huis was zo te vinden en de code van het huis kwam overeen en we kregen de sleutel uit de box. Het huis is prima, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Master Bedroom en een badkamer beneden en de rest is boven gesitueerd.  Goed ingericht en van alle gemakken voorzien. Een vaatwasser en wasmachine + droger maken ook deel uit van de inrichting.











Na onze inspectie door het huis en het leeghalen en ophalen van de spullen uit de auto zijn we maar even op pad gegaan om het restant van de middag te slechten. Keuze , hoe verrassend ook, viel op 1 van de outlets. We zitten nog geen 5 km van de Vineland af ….dus daar maar ff een tijdje zoet geweest. We hebben weinig gekocht…alleen nog 2 t-shirts bij Polo Assn gescoord met Tax 21,28 dollar. Weer een mooie aankoop….volgende week dinsdag maar weer eens kijken….ze hebben dan 50 plus Shopper Perks. Diverse zaken geven dan voor 50 plussers 10 % korting. En laten wij nou net die leeftijd hebben…..



Het werd alweer donker en besloten terug te gaan naar de Dwarfs en aansluitend naar een gelegenheid te zoeken waar we iets konden gaan eten. Op loopafstand , nog geen 300 meter, is een Wendy’s maar ook een Applebees. Keuze was dus niet moeilijk. We hebben wederom voor weinig geld,  goed en lekker gegeten….

Nu in het huis en samen met Rita even de wasmachine en droger bestudeerd …deze draaien beide hun rondjes en zorgen ervoor dat we onze kleding weer spic en span krijgen.
Morgen gaan we maar eens kijken wat we dan kunnen gaan ondernemen. Het to do lijstje zal vast en zeker nog wel iets voor ons in petto hebben!

Tot dan maar weer, zal nog wat foto’s bij het verslag plaatsten van de villa in Palm Coast en nu van het huis in Kissimmee.

Tot morgen!


1 opmerking:

  1. Zo de verhuizing zit erop,moet zeggen de villa zag er goed uit, maar Townhouse ziet er ook niet verkeerd uit,
    Nu hier weer een beetje wennen de outlet hebben jullie in ieder geval al gevonden whaha.

    In dec zitten wij daar ook vlakbij dus gaan we ook ons best doen daar.

    Lekker genieten en kijken wat jullie in deze omgeving kunnen doen, nou zat te doen hoor,
    Veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen