dinsdag 11 november 2014

It's Raining Cats en Dogs.....

Hoi,

It’s Raining Cats en Dogs…was vandaag ( maandag 10-11) wel aan de orde. Wat een regen…en niet even …maar de gehele dag…gewoon niet normaal meer…we hadden de weersverwachting een beetje gevolgd en er zou sprake zijn van regenval….maar dan zo te moeten overdrijven is ook een beetje teveel van het goede….






Maar je hebt er geen invloed op en je hebt het maar te ondergaan …we hebben het beste er maar van gemaakt vandaag. We waren  wat later op dan de voorgaande dagen en zelfs Rita die meestal wat moeite heeft met de slaap bleef tot een uur op 9 liggen. Dat was wel prettig.  We zagen al dat het weer wat anders was dan gisteren en het miezerde…daarom ook maar vrij rustig aan gedaan en daarom kwamen we zo tegen een uur of 11.00 de villa uit.

We hadden al wel in de gaten dat er van een buitenactiviteit geen sprake kon zijn vandaag en dus maar met de auto onderweg ,  kijken waar we uit zouden komen.  We besloten de A1A te pakken en de kustlijn vanaf Flagler Beach naar boven te volgen. We kwamen weer bij de Pier uit en hebben nu even foto’s gemaakt van hoe de zee nu tekeer ging. Er waren weinig vissers te bekennen …uitgezonderd een verdwaalde die het vandaag toch aandurfde…voor de surfers lag er nu wel een uitdaging…



We zijn verder door gereden naar Daytona en zijn daar op een gegeven maar even bij een Dollar Tree gestopt. Dat is een prachtige winkel waar je alles kunt krijgen voor welgeteld 1 dollar!..en daar doen wij het voor…ik heb Rita voor de winkel afgezet en de auto geparkeerd…moest wel een sprintje trekken om aan de vele regen te ontkomen…er waren nog meer winkels waar we noodgedwongen maar in zijn geweest…want de regen bleef maar komen.







Na enige tijd zijn we maar doorgereden naar de Volusia Mall in Daytona…die is mooi overdekt en daar hebben we de tijd mooi volgemaakt. Wat later in de middag maar weer naar Palm Coast en na de tussenstop bij de Walmart in de villa heeft Rita het avondeten bereid.  De “Hamburger Rita Monday” bij Applebees   vandaag maar gelaten. Het eten was prima en nu na de afwas maar ff uitbuiken.



De verwachting voor het weer lijkt morgen beter te zijn. We wachten dat eerst maar af en zullen dan nog wel ff plan de campagne maken.


Tot morgen dus maar weer. 

2 opmerkingen:

  1. Ondanks de regen hebben jullie je vermaakt..!
    Nu maar weer gewoon droog weer, met het liefst wat zonneschijn :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo'n regendag nooit leuk,maar eens lekker in je bedje blijven liggen ook niet verkeerd.
    Jullie hebben je toch weer vermaakt,met hier en daar even kijken en shoppen.

    BeantwoordenVerwijderen